Zonder javascript werkt deze site niet correct

Wie we zijn

De Action groep is een allround bedrijf met specialisaties in verschillende disciplines. In de loop der jaren zijn onze diensten aanzienlijk uitgebreid. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aanbieden waarmee wij onze opdrachtgevers compleet ontzorgen. Van offerte tot uitvoering; bij ons vindt u alles onder één dak. Als opdrachtgever krijgt u voor het hele project te maken met één deskundig aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk!

Wat we doen

Action Airco, ABI Bliksembeveiliging en Action Techniek hebben hun krachten gebundeld in de Action groep. Als klant merkt u hier verder niets van; onze diensten sluiten naadloos op elkaar aan. Het kwaliteitsniveau, de snelle service en de toewijding waarmee wij ons werk doen blijven als vanouds!

Werkwijze

Voor elk van onze disciplines hebben wij gespecialiseerde en ervaren vakmensen in huis. Het spreekt vanzelf dat onze samenwerking optimaal is. Zodra dit in de praktijk nodig blijkt, kunnen wij direct de benodigde expertise leveren en de juiste mensen inzetten om het project geheel compleet op te leveren.

Ons team

Met één montageteam beschikken wij over goed geschoolde en enthousiaste krachten. Met elkaar hebben wij een schat aan jarenlange kennis en brede ervaring in huis. Als officieel erkend leerbedrijf mag de Action groep leerlingen alle kneepjes van het vak bijbrengen. Dit doen wij met een gedegen interne opleiding en persoonlijke begeleiding.

Werkgebied

Oorspronkelijk waren onze projecten voornamelijk geconcentreerd in de regio Rijnmond. Inmiddels is het werkgebied van de Action groep behoorlijk uitgebreid en kunt u ons ook aantreffen in Zuid-Holland, Noord-Holland en West-Brabant. Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers en hebben tevens ruime ervaring in sectoren als woning- en utiliteitsbouw, industrie, petrochemie, infra en hoogspanningsinstallaties.

Kraan

Ervaringen van klanten

Keurig op tijd. Werkzaamheden netjes uitgevoerd. Werken volgens de regelgeving m.b.t. koelinstallaties.Vriendelijk, Rommel is netjes opgeruimd. Top!
Erik Konijnenburg
Nieuwe split airconditioning laten monteren en aangeschaft bij Action Airco. De communicatie verliep heel vlot. Heb gekozen voor de Carrièr. Binnen een week kon hij geplaatst worden. Op de dag van plaatsing waren ze exact op tijd, en kwamen de monteurs deze plaatsen. De monteur was erg deskundig en heeft de perfecte plaats uitgezocht in overleg met mij. Zaten wel 2 stamleidingen in de weg van de CV, maar die heeft hij samen met mij deskundig leeg laten lopen en even verwijderd om het gat te kunnen boren. Toen de binnenunit hing heeft hij de leiding weer terug geplaatst en heb ik het gevuld. De stek monteur heeft de unit op lekkage getest en in werking gesteld. Ik ben zeer tevreden over deze monteurs. Ik kan deze monteurs ook iedereen aanraden. Wat een vaklui. En ze hebben ook de troep nog opgezogen. Zeer schoon achtergelaten. 10+++++
M. Oudenaarden
M. Oudenaarden
Zaterdagavond mijn oproep op Werkspot gezet, zondag kreeg ik een reactie van Michel van Action. Woensdag telefonisch contact gehad en is hij later op de dag nog even langs geweest zodat we de juiste plek voor de buitenunit konden bepalen. Donderdagochtend om acht uur stonden drie van zijn mannen voor de deur en is de airco, onder leiding van Jason, snel en vakkundig geplaatst.
D. Hempel